De naam Bricky_Brick zal velen al bekend in de oren klinken. Met dot LEGO Ideas The Apartment weet de fan-designer wederom met zijn project in de reviewronde te belanden. Ditmaal brengt hij het bruisende leven in een appartement naar de wereld van LEGO. Zal hij er nogmaals in slagen om zijn project in de winkelrekken te zien verschijnen? Dit lig nu allemaal in handen van het LEGO Ideas review team.


Heb jij zin om meer bewoners in je modulaire straten te brengen? Met dit LEGO Ideas The Apartment brengt fan-desinger Bricky_Brick wederom een toevoeging aan zijn portfolio met projecten dat de 10K supporters bereikt hebben. Ditmaal heeft hij een appartement gebouwd met op de begane grond een koffiezaakje. Hierboven bevind zich een volledig ingericht appartement en een functionele zolder. De kwaliteit aan details die aan de binnenkant te zien zijn, zetten zich eveneens verder langs de buitenkant. Tal val mooie ornamenten zorgen ervoor dat het gebouw een interessant reliëf krijgt. Of dit project kans maakt om als een echte set te verschijnen valt nog af te wachten. Er zijn namelijk veel overeenkomsten met de Modular Buildings van LEGO. Tot nu toe wist hierdoor nog geen enkele Ideas inzending verder te raken dan de reviewronde. Meer afbeeldingen van dit project kan je bekijken in de galerij.

LEGO Ideas The Apartment

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Apartment project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Apartment project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?