Lag jij ook dubbel bij het kijken van The Nanny en zie je er graag een LEGO set van verschijnen? Dit kan in de toekomst zomaar mogelijk zijn. Het LEGO Ideas The Nanny project van Castor-Troy heeft namelijk de 10.000 stemmen bemachtigd. Daardoor heeft het zich geplaatst voor de LEGO Ideas review.


In tegenstelling tot veel andere Ideas projecten die gebaseerd zijn op tv-series, bestaat The Nanny niet uit een studio, maar uit een volledig modulair gebouw. Voor de verandering ook wel eens fijn. Het gebouw is het huis van Maxwell Sheffield en is, in tegenstelling tot het huis in de serie, een hoekgebouw. Zoals al benoemd, is het geheel modulair. Hierdoor kan het gebouw makkelijk uit elkaar gehaald worden. Ook de achterkant van het huis is modulair, waardoor speelplezier vergoot wordt. Het project bestaat uit 2900 onderdelen en bevat 9 Minifigures is de vorm van Fran, Maxwell, Yetta, Silvia, CC, Niles, Maggie, Brighton en Gracie. Of het project het tot een set zal schoppen, is nog even afwachten.

LEGO Ideas The Nanny

LEGO Ideas The Nanny

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Nanny project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Nanny project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijn? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?