De tweede LEGO Ideas Reviewronde van 2021 is sinds begin mei van start gegaan en kent al reeds 7 kandidaten. Dit LEGO Ideas BTS ‘Dynamite’ project is de volgende die zich weet te plaatsen. Ken jij deze zomer-hit van 2020 nog? Bekijk dit project en voel de zomer vibes alvast naar boven komen.


Ken jij de zomer-hit van 2020 nog? Met dit LEGO Ideas BTS ‘Dynamite’ kom je alvast in de juiste stemming. De inzending is gebaseerd op de Bangtan Boy’s hit single, Dynamite. Het liedje wist op minder dan één dag tijd, meer dan 100 miljoen views te bereiken. Het filmpje werd over een tijd van acht maanden maar liefst 8 miljard keer bekeken. Het leek de fan-designers JBBrickFanatic en BangtanBricks, de ideale gelegenheid om dit succesvolle lied te vereeuwigen als een LEGO set. Met deze inzending krijg je enkele locaties uit de videoclip waarmee je deze zelf kan naspelen. Om het plaatsje compleet te maken komt de inzending ook met Minifigures van Namjoon, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook.

LEGO Ideas BTS 'Dynamite' (5)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas BTS ‘Dynamite’ project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas BTS ‘Dynamite’ project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?