De mens is altijd gefascineerd geweest door wat er zich in de ruimte bevind. Ruimteverkenning is dan ook één van de grootste ambities van de mensheid. Met dit LEGO Ideas Outer Solar System Explorers kan jij op onderzoek uit in het uiterste van het zonnestelsel. 


Het is de mensheid hun missie op de ruimte en ons zonnestel te ontdekken. Hiervoor zijn door NASA en de ESA tal van ruimtetuigen gelanceerd om aan die drang van ontdekking te voldoen. Deze inzending bestaat uit enkele populaire ruimtetuigen waaronder de Juno, New Horizons, Cassini–Huygens, Pioneer 10/11, Galileo, en Voyager 1/2. Deze inzending bevat ook acht Minifigures die onvoorwaardelijk gekoppeld worden aan de ruimtevaard en twee historische Minifigures. De fan-designer is al van kinds-af-aan onder de indruk van de ruimte en was dit ook zijn drijfveer om deze MOC te maken en op LEGO Ideas te plaatsen. Met veel succes dus want het LEGO Ideas Outer Solar System Explorers plaatst zich in de tweede LEGO Ideas review van 2021.

LEGO Ideas Outer Solar System Explorers

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Outer Solar System Explorers project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Outer Solar System Explorers project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?