Heb je jezelf al ooit eens afgevraagd wat er allemaal plaatsvindt onder de bouwplaten van een LEGO stad? Je kan het zo gek nog niet bedenken maar het kan met dit project. Van een simpele kelder tot een heus rioolnetwerk. In dit LEGO Ideas Basement & Sewerage verkennen we de donkere gangen diep verborgen onder de grond.


Het LEGO Ideas Basement & Sewerage bestaat uit verschillende ingerichte ruimtes zoals een kelder en de riolering. De inzending is een knipoog naar de lijn van uitgebrachte Modular Buildings, doordat de kelder volgepropt zit met referenties hiernaar. In het rioleringsnetwerk gaat het er een stuk avontuurlijker aan toe. Er zijn namelijk twee techniekers die de nodige controles aan het uitvoeren zijn. Deze klus wordt logischerwijs niet altijd in stank afgenomen en verhalen vertellen helpt hen door deze klus. Voor wie wil kan deze inzending ter aanvulling van de Modular Buildings gebruiken, maar het kan ook apart ter display gezet worden.

LEGO Ideas Basement & Sewerage

De kelder is opgedeeld in verschillende ruimtes waaronder een kamer voor de conciërge, twee compartimenten voor het bewaren van eigendommen, een technische ruimte en een gang. Elke ruimte zit boordevol details en vormen een knipoog naar de Modular Buildings. Bovendien is elke ruimte makkelijk bereikbaar door de open bovenkant en de afneembare zijwanden. Maar er is meer dan het eerste zicht doet vermoeden. Er bevinden zich ook nog drie verborgen ruimtes in de kelder. Aan de voorkant van de inzending is er inkijk in de riolering, waardoor je samen met de twee techniekers het geheel de gaten kunt houden. Er gaan verschillende verhalen de ronde over albino alligator, maar dat is enkel een legende toch?

LEGO Ideas Basement & Sewerage

Uitgelichte LEGO Ideas projecten

Mocht je enthousiast zijn geworden, breng dan vooral jouw stem uit. Hierdoor maakt het kans om als echte LEGO set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten die wel wat hulp kunnen gebruiken.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?