Dit LEGO Ideas Women of Computing project heeft de 10K supporters bereikt. Vrouwen hebben in vitale bijdragen geleverd in op het vlak van computers. Deze inzending is een ode aan zes vrouwen die een hoofdrol hebben gespeeld. Het project plaatst zich in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021.


De technologie rond computers zou zonder de invloed van verschillende vrouwen, niet op het punt staan zoals het vandaag de dag is. Dit LEGO Ideas Women of Computing is een eerbetoon aan zes vrouwen en hun bijdrage aan de computerwereld. Er zijn vijf verschillende te bouwen displaystands elk in het teken van de vrouw(en) waarop het gefocust is. De zes Minifigures bestaan uit Ada Lovelace, Grace Hopper, Betty Holberton, Jean Jennings Bartik, Gladys West en Annie Easley. De inzending is nu in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021 beland en maakt nu kans om als een echt set uitgebracht te worden.

LEGO Ideas Women of Computing (1)

LEGO Ideas Women of Computing (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Women of Computing project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Women of Computing project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?