Dit LEGO Ideas Scooby Doo Mystery Machine is het volgende project dat de 10K supporters bereikt heeft. Ga met Scooby Doo en zijn vrienden mee met de Mystery Machine en beleef samen de geweldigste avonturen. 


Dit LEGO Ideas Scooby Doo Mystery Machine is gebaseerd op de animatieshow “Scooby-Doo Where Are You” dat voor het eerst in 1969 op de beeldbuis verscheen. Sindsdien zijn er nog tal van andere series en films verschenen en is na 50 jaar nog erg bekend. Met deze inzending kan je de Mystery Machine bouwen alsook een bouwbare bloemstaander. Er zijn verschillende functies toegevoegd waaronder een afneembaar dak en openende deuren. Met 1969 onderdelen is dit tevens een mooie knipoog naar het ontstaan van de reeks. Het is nu aan het LEGO Ideas team om te beoordelen of ze hiervan een set zullen maken.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Scooby Doo Mystery Machine project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Scooby Doo Mystery Machine project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?