We heffen het glas op het volgende project dat de 10K supporters heeft bereikt. In het LEGO Ideas Medieval Market zal dit nieuws heugelijk gevierd worden. Het project plaatst zich in de tweede reviewronde van 2021.


Middeleeuwse thema’s blijven populair en dat wordt nogmaals bewezen door dit LEGO Ideas Medieval Tavern. In elke reviewrond weet er op zijn minst één inzending moeiteloos de 10K supporters te bereiken.  Wie aan de Middeleeuwen denkt, zal meteen ook de verschillende kroegen voor ogen zien. Niets beter dan een goede pint met vriend of vijand. Je kan er alles vinden wat je nodig hebt. Een tafel om aan te eten, een lekker warm bad en bed.

LEGO Ideas Medieval Tavern

De taverne bestaat uit drie gebouwen met links een eetkamer, toog, badkamer met haardvuur en een slaapkamer. In het midden is een houten brug over een donkere steeg. Om het rijtje af te sluiten is er een huisje van een genezeres. De inzending komt tot zijn recht door het gebruik van verschillende kleuren en reliëf. Naast tal van details aan de binnenkant valt er buiten ook veel te beleven. Er is een marktje aan de gang en lopen de dieren doorheen de straten. De inzending komt met tien Minifigures die elk hun eigen verhaal te vertellen hebben.

LEGO Ideas Medieval Tavern

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Medieval Tavern project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Medieval Tavern project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?