Het LEGO Ideas The Costume Store van Bricky_Brick is het volgende project dat de 10K supporters weet te vergaren. De inzending plaats zich nu in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2021. Met dit project zou wellicht een aanvulling kunnen zijn voor een modulaire straat. 


Wie regelmatig actief is op het LEGO Ideas platform zal de naam Bricky-Brick, bekend in de oren klinken. Dit is reeds het elfde project waarmee hij erin slaagt om de 10K supporters te bereiken. Momenteel is de LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay, het enigste project die het tot een set heeft geschopt. Met dit LEGO Ideas The Costume Shop waagt hij een nieuwe kans. Zoals de naam al laat blijken gaat dit over een verkleedkleren winkel. Je kan het zo gek nog niet bedenken en deze winkel heeft het om je in te verkleden. The Costume Shop is modulair opgebouwd waardoor je eenvoudig het interieur kan onthullen. Aan details geen gebrek met deze inzending. Het is enkel nog onduidelijk of de inzending kans maakt om het tot een set te schoppen. Hij loopt namelijk in het vaarwater van de LEGO Modular Buildings.

LEGO Ideas The Costume Store

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Costume Store project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Costume Store project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?