Er zijn de afgelopen jaren vele projecten op Ideas geplaatst te gebaseerd zijn op de Disney film Up. Enkel hiervan hebben de 10.000 supporters bereikt, maar geen enkele wist het tot een ware LEGO set te schoppen. Maakt dit LEGO Ideas Carl’s House project daar verandering in of ondergaat die hetzelfde lot? Jij mag het zeggen!


Aan de inspanning van fan-designer Yang Yang zal het niet liggen. De (her) inzending is namelijk modulair van karakter, waardoor er makkelijk met de set gespeeld kan worden. Er is aan het model gewerkt zodat het nog steviger is en meer details bevat. Het huis uit de film Up heeft twee mogelijke manier om te bouwen/displayen. Een normale versie en eentje die net boven de grond aan de ballonnen hangt. Het geheel is opgebouwd met 2988 onderdelen en voorzien van twee Minifigures in de vorm van Carl en Russel. Dug de hond is ook toegevoegd, net als een bouwbare Kevin.

LEGO Ideas Carl's HouseLEGO Ideas Carl's HouseLEGO Ideas Carl's HouseLEGO Ideas Carl's House

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Carl’s House project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Carl’s House project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijn? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?