Met dit LEGO Ideas House of Time zal je nooit meer de tijd uit het oog verliezen. Het project heeft de 10K supporters bereikt en plaatst zich in de tweede LEGO Ideas Review van 2021.


Verlies jij wel eens de tijd uit het oog? Wellicht zal dit LEGO Ideas House of Time je hierbij kunnen helpen. Althans als de klok betrouwbaar is. Er is een tijdsweergave met uren en minuten, maar wegens het mechanisme gaat de tijd sneller voorbij. In de klok rijdt er een treintje voorbij dat er eveneens voor zorgt dat het slinger kan bewegen. Een ander mechanisme zorgt dat er om de zoveel tijd een vogel komt piepen. De fan-designer vond zijn inspiratie in het eerder uitgebrachte LEGO Ideas 21318 Tree House. In één van de hutjes is er namelijk een schip in een fles en een boek te zien. Hiervan zijn al reeds een LEGO Ideas set van verschenen. In het hutje is er ook een wandklok geplaatst dat voor de aanleiding van zijn project gezorgd heeft. Het LEGO Ideas Huse of Time bestaat uit ongeveer 2800 onderdelen en worden de mechanismen aangedreven door het Powered-Up systeem.

LEGO Ideas House of Time

LEGO Ideas House of Time

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas House of Time project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas House of Time project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?