Het LEGO Ideas Traditional German Cottage is het volgende project dat voldoende supporters weet te bereiken. Dit traditioneel Duits huisje bevindt zich aan de rand van het zwarte woud. Het project plaatst zich nu in de tweede LEGO Ideas review van 2021.


Guten Tag und willkommen in dit traditioneel Duits huisje. Het huisje staat aan de rand van het bekende zwarte woud waar zover het oog reikt, hoge dennenbomen staan. Hoewel de fan-designer in de Verenigde Staten woont, is hij half Duits. Hij gaat dan bijgevolg vaak op bezoek bij familie in Duitsland, vanwaar hij de inspiratie vond voor zijn inzending. In het huisje in plaats genoeg voor een gezin van vier en is binnenin rijkelijk voorzien van details. Om het interieur makkelijk te raadplegen is het geheel modulair opgebouwd en kunnen verschillende segmenten afgenomen worden.

LEGO Ideas Traditional German Cottage (1)

Het huisje bestaat uit vier verdiepingen:
  • Begane grond: woonkamer met zetel, schommelstoel, boekenrek…
  • verdieping 1: Keuken met een houtstoof, tafel…
  • verdieping 2: slaapkamer van de ouders met een king-sized bed, twee stoelen, openhaard…
  • verdieping 3: de zolder met de kinderslaapkamers, twee bedden, twee nachtkastjes, speelgoed…

LEGO Ideas Traditional German Cottage (1)

Mocht dat nog niet genoeg zijn, heeft de fan-designer nog verschillende extra elementen toegevoegd. Waaronder een realistische wagen uit de 20tigste eeuw. Verschillende struiken en bloemen werken het geheel af en is er een kleine representatie van een dennenboom. De gehele inzending bevat een totaal van 2912 onderdelen.

LEGO Ideas Traditional German Cottage (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Traditional German Cottage project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit Ideas Traditional German Cottage project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?