Vraag aan groepje LEGO fans wat hun favoriete thema is en de kans is groot dat al snel kastelen, piraten en iets met ruimte  genoemd worden. Het is dan ook geen wonder dat dergelijk LEGO Ideas projecten goed weten te scoren op het Ideas platform. Zo ook deze John’s Medieval Watermill.


Waar gewerkt wordt, moet men eten en drinken. Brood was de kost van de dag. Om brood te krijgen dien je graan te malen, deeg te maken en het geheel in de oven van een mooi goudkleurig randje te voorzien. Nu zal deze watermolen geen brood bakken, maar het meel komt wel voor zijn rekening. Dat is een stap in de goede richting volgens de middeleeuwse smid, die al sinds het begin van dit jaar zonder brood of water zijn werk moet doen.

LEGO Ideas John's Medieval Watermill

Het gebouw heeft een architectuur dat goed past bij de eerder dit jaar verschenen LEGO Ideas Medieval Blacksmith. Volgens de fan designer is er heel wat tijd in dit project gestoken, die naar verluid vol zit met verwijzingen en details. Het gebouwd is daarnaast modulair, wat speel- en kijkplezier verhoogd.

LEGO Ideas John's Medieval Watermill

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas John’s Medieval Watermill project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas John’s Medieval Watermill project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijn? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?