Over in een hoog tempo gesproken. Dit LEGO Ideas GameStop Classic Shop project wist op amper 3 dagen tijd de 10K supporters te bereiken. Het project plaatst zich nu in de tweede LEGO Ideas review van 2021. 


Als je een beetje bekend bent met de wereld van games, zal de Amerikaanse winkelketen GameStop wel bekend in de oren klinken. Het bedrijf verkoop via zijn winkel allerhande game gerelateerd zaken zoals videogames en merchandise. Het bedrijf zat tijdlang in de slechte papieren, maar wist na lange tijd weer uit het dal te klimmen. Het bedrijf weet positieve cijfers neer te zetten en heeft nu zelf een LEGO Ideas gerelateerde inzending gekregen. De inzending wist op 3 dagen tijd voldoende supporters bij elkaar te verzamelen en stot nu door naar de reviewronde. Het project heeft heel wat voor- en tegenstanders en liet dit zich merken in een afgesloten comment sectie.

LEGO Ideas GameStop Classic Shop

LEGO Ideas GameStop Classic Shop

De inzending kent alle zaken die je in een echte GameStop zou vinden. Zo staan er de bekende poppen vooraan in de winkel en kan je verschillende games en merchandise kopen. Het project kent  vijf Minifigures waaronder een winkeleigenaar. Het is nu aan het LEGO Ideas Review team om te beslissen of ze hier een echte set van zullen maken.

LEGO Ideas GameStop Classic Shop

LEGO Ideas GameStop Classic Shop

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas GameStop Classic Shop project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas GameStop Classic Shop project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?