Heb jij zin om de avonturen van het reisgezelschap opnieuw te beleven? Wellicht kan dit in de toekomst mogelijk zijn met deze LEGO Ideas Minas Tirith project. De inzending heeft de 10K supporters bereikt en maakt hierdoor kans om als een echte LEGO set te worden uitgebacht.


Met een aankomende Lord of the Rings serie op Amazon, vond de fan-designer er niets beter op dan het thema nieuw leven in te blazen. Met deze inzending hoopt hij hier alvast in te slagen. Om zoveel mogelijk mensen aan te spreken bevat de inzending voldoende elementen om zowel speel- als displaywaarde te bieden. Het gevecht voor Minas Tirith is een van de meest iconische scenes. Net zoals in de film bestaat Minas Tirith uit drie verschillende verdiepen en zijn er verschillende functies toegevoegd. De poort kan bewogen worden en zijn er stormramen om het kasteel te belegeren. Of jij deze iconische scene zal kunnen naspelen valt nog af te wachten. Het lot van deze LEGO Ideas project ligt nu in handen van het review team.

LEGO Ideas Minas Tirith

LEGO Ideas Minas Tirith

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Minas Tirith project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Minas Tirith project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?