Zin in een leuke uitdaging en een gezellig dagje onder vrienden? Met dit LEGO Ideas Working Mini Golf Course kan je elkaar uitdagen om een perfecte score te behalen. De inzending bevat drie golfbanen en een golfkarretje, net zoals in het echt. 


Dit LEGO Ideas Working Mini Golf Course kan je op zijn minst een unieke inzending noemen. Het project bestaat uit drie verschillende werkende golfbanen. Plaats eenvoudig je Minifigure op de daarvoor voorziene plaatsen en slaag met de club tegen de golfbal. Mocht het je lukken om de bal in het gat te krijgen, komt deze in een verzamelpunt terecht. De inzending bevat daarnaast tal van leuke details, dat voor een aantrekkelijk geheel zorgt. Verschillende elementen zijn gemotoriseerd waaronder een windmolen en bewegende trappen. Je kan hier een filmpje bekijken van de golfbaan in actie.

LEGO Ideas Working Mini Golf Course

Het project heeft drie verschillende minigolfbanen:

  • Baan 1: Start eenvoudig en slaag je bal doorheen een zigzaggend parcours
  • Baan 2: Sla de golfbal de ramp omhoog en over de brug, maar let op voor het water
  • Baan 3: De moeilijkste baan met een bewegende trap. Ontwijk de wieken van de windmolen

LEGO Ideas Working Mini Golf Course

LEGO Ideas Working Mini Golf Course

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Working Mini Golf Course project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Working Mini Golf Course project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?