Het zal de Belgische en Nederlandse LEGO fans niet ontgaan zijn van het bestaan van een Asterix en Obelix inzending op LEGO Ideas. Dit LEGO Ideas Asterix The Gaul van Ganpat Berrevoets wist vandaag de 10K stemmen te verzamelen. De weg was zwaar, maar deze dappere Galliërs (inclusief Ganpat) plaatsen zich nu in de derde LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Ken jij het verhaal van de dappere Galliërs uit het dorpje in Armorica? Ze zijn er als enige in geslaagd om de invasie door de Romeinen in Gallië te weerstaan. Hoe is hen dit gelukt? Door het drinken van een toverdrank worden deze Galliërs namelijk oersterk en onoverwinnelijk! Dit somt zowat het verhaal op waarmee je te maken krijgt in de stripreeks Asterix. Voeg hier de nodige humor aan toe en het plezier is verzekerd. De stripreeks komt van de hand van Albert Uderzo en René Goscinny, en is uitgebracht in meer dan 70 landen is goed voor meer dan 350 miljoen verkochte exemplaren.

LEGO Ideas Asterix the Gaul

LEGO AFOL en Fan-designer Ganpat Berrevoets is een grote fan van deze dappere Galliërs en wilde zijn passie graag delen met andere (LEGO) fans. Hierdoor liet hij de innerlijke Galliër in zich los en maakte hij dapper dit LEGO Ideas Asterix the Gaul project op LEGO Ideas. Zijn inzending bevat verschillende belangrijke locaties en personages uit de serie. Voeg hier enkele iconische feautures aan toe zoals het verzamelen van kruiden voor het brouwen van de toverdrank en uren aan speelplezier zijn gegarandeerd. Hij heeft letterlijk aan alles gedacht waardoor je moeiteloos de avonturen van Asterix kan naspelen.

Nu zijn inzending zich in de reviewronde heeft geplaatst is het project een stap dichter om een echte set te worden. We willen Ganpat namens de redactie feliciteren met het bereiken van 10K supporters.

LEGO Ideas Asterix the Gaul

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Asterix the Gaul project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Asterix the Gaul project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?