LEGO Ideas blijft populair. Elke ronde is gevuld met projecten die zich weten te kwalificeren voor de reviewronde. In dit handige overzicht houden we alle kandidaten voor de derde LEGO Ideas review bij. Welke is jouw favoriet?


Sinds de start van de derde LEGO Ideas reviewronde, hebben reeds 18 projecten zich weten te plaatsen. De rust keert dus wat terug op het platform. Toch wisten 34 projecten in de tweede reviewronde de benodigde stemmen te vergaren. De extreme toename aan nieuwe projecten en projecten die de benodigde support bereiken, is te danken aan de coronapandemie.

LEGO heeft hieromtrent een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. Inmiddels is een dalende trend te zien en verwacht wordt dat het zich langzamerhand stabiliseert. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

Kandidaten derde LEGO Ideas review 2021

De linkjes hieronder verwijzen naar onze eigen artikelen waarin de projecten uitgelicht worden. Zodoende weet je precies wat je kunt verwachten.

 1. LEGO Ideas Land Ahoy
 2. LEGO Ideas Terrariums
 3. LEGO Ideas Great Coral Reef
 4. LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary
 5. LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender Returns
 6. LEGO Ideas Clockwork Solar System
 7. LEGO Ideas The Dojo
 8. LEGO Ideas Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage
 9. LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop – 20th Anniversary
 10. LEGO Ideas Motorized Johnny 5
 11. LEGO Ideas James Webb Space Telescope
 12. LEGO Ideas The LEGO Emergency Box
 13. LEGO Ideas Rubik’s Cube
 14. LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine
 15. LEGO Ideas Moominhouse
 16. LEGO Ideas Steampunk Explorers
 17. LEGO Ideas Castle Outpost
 18. LEGO Ideas Downtown Records

Tweede LEGO Ideas review 2021

LEGO zal in de winter van 2022 de uitslag van de tweede LEGO Ideas review 2021 bekendmaken. Hieronder een kort overzicht van de projecten die in deze review behandeld worden. Wil je meer weten, dan kun je ons overzicht van alle gekwalificeerde inzendingen hier bekijken. De derde LEGO Ideas ronde loopt tot en met 10 januari 2022 en de uitslag zal rond de zomer bekendgemaakt worden.

Kandidaten tweede LEGO Ideas review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van de kandidaten voor de derde LEGO Ideas review 2021? Welke inzending(en) zie jij graag als LEGO set verschijnen en welke projecten lijken jou kansloos? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?