Fan-designer BrickGallery waagt nogmaals zijn kans en wil met zijn LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary door de reviewronde raken. Het is een aangepaste inzending nadat zijn vorige project in de reviewronde bleef hangen. Of het ditmaal zal lukken valt nog af te wachten.


Je weet wat zeg zeggen, de aanhouder wint. Met dit LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary waagt fan-designer BrickGallery opnieuw zijn kans om zijn project als een LEGO set te zien verschijnen. Hoewel het project grotendeels hetzelfde gebleven als zijn vorige LEGO Ideas Hyrule Castle, is het ditmaal iets kleiner. Zoals zijn vorige inzending is zijn project gemaakt a.d.h.v. in-game screenshots. Wederom hoopt hij kans te maken door de reeds bestaande samenwerking tussen LEGO en Nintendo. Het kasteel is opgebouwd uit verschillende modules om het speelplezier te verhogen. Hoewel aan de voorkant de focus op de façade ligt, is er aan de achterkant aandacht besteed aan het interieur. Link mag natuurlijk niet ontbreken en zijn er een aantal Guardians, de antagonist Calamity Ganon en een Korok aan de inzending toegevoegd.

LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary

LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Hyrule Castle 30th Anniversary project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?