Kastelen blijven onverminderd populair bij LEGO fans, getuige de vele LEGO Ideas kasteel-projecten die de 10.000 supporters behalen. Zo ook deze Castle Outpost.


LEGO Ideas Castle Outpost

Fan-designer xXgGhostXx is fan van de oude Castles thema’s en ziet dat LEGO maar weinig doet met kastelen en ridders. In plaats van een speelset in te zenden, is het idee achter dit kasteel dat het dient als display-set. De functies beperken zich daarom bij het modulaire systeem, een functionele waterput, catapults en de poort. Doordat dit kasteel bedoelt is als display-set, heeft de fan-designer gezorgd voor veel detail in de muren, torens en het interieur. Bijgevoegd zijn 9 Minifigures om het kasteel van een legertje ridders te voorzien.

LEGO Ideas Castle Outpost

LEGO Ideas Castle Outpost

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Castle Outpost project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Castle Outpost project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?