Herbeleef de klassieke Dark Comedy “Gremlins” met dit LEGO Ideas Gremlins. De inzending is een ode aan de film en bevat tal van referenties die fans ongetwijfeld zullen herkennen.


LEGO Ideas Gremlins

De eerste Gremlins film verscheen in 1984 en was een Amerikaanse comedy horror film. Sinds de verschijning is de film geliefd en is het een echte klassieker geworden voor tijdens de kerstdagen. De Gremlins gaat over een klein dorpje dat binnengevallen wordt door ondeugende wezentjes tijdens kerstavond. Door het grote succes van de film zijn de Gremlin al in verschillende andere films en series verschenen.

In het verleden is el een LEGO Dimensions set van met dit thema verschenen. Mocht deze inzending als een echte LEGO set verschijnen, zou dit de eerste echte speelset worden. De inzending is een ode aan de film en bevat verschillende verwijzingen en referenties naar het Gremlins universum. Bijgevoegd zijn zes Minifigures waaronder Billy, Kate, Stripe, Mr. Wing en twee Gremlins.

LEGO Ideas Gremlins

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Gremlins project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Gremlins project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?