Dat het westernthema onder menig LEGO fan nog steeds geliefd is, bewijst dit LEGO Ideas Sheriff’s Office project. Want wederom weet een inzending gebaseerd op één van de klassieke LEGO thema’s vlotjes het vereiste aantal supporters te bereiken.


LEGO Ideas Sheriff's Office

Haal de revolvers maar tevoorschijn! Als Sheriff heb je juist het hoofd van een gevaarlijke bandietengroep weten te arresteren. Opgesloten in een cel, is het een kwestie van tijd voordat hier verdere problemen van komen. Weet jij samen met de Sheriff het dorp en de bewoners veilig te houden van de bandieten?

Dat is verhaal achter dit LEGO Ideas Sheriff’s Office project. De inzending speelt goed in op liefhebbers van Western en klassieke thema’s door de verhaal gedreven uitvoering. De typische kenmerken van gebouwen uit deze periode zijn goed weergegeven door het gebruik van bruine kleuren voor het hout en de architectuur. Leuke details zoals een Brick-built cactus en aasgier maken het plaatje compleet.

De inzending bestaat uit 2690 onderdelen, zes Minifigures en twee paarden. Het geheel is modulair opgebouwd wat het speelplezier bevorderd. Hierdoor zijn eveneens alle details uit het interieur makkelijk te bekijken.

LEGO Ideas Sheriff's Office

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Sheriff’s Office project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Sheriff’s Office project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?