Met dit LEGO Ideas It’s a Wonderful Life project blijven we nog even in de kerststemming. De inzending brengt het huis van de familie Bailey naar de wondere wereld van LEGO. De inzending weet zich net nog te plaatsen voor de derde LEGO Ideas review van 2021.


LEGO Ideas It's a Wonderful Life

Sommigen durven ‘It’s a Wonderful Life’ weleens de beste film ooit geproduceerd te noemen. De film werd uitgebracht in 1946 en is een Amerikaanse komedie en dramafilm waarin de kerstperiode centraal staat. Voor deze inzending zijn het befaamde Granville huis, de Truss brug, George’s wagen en het “You Are Now In Bedford Falls” bord nagebouwd.

LEGO Ideas It's a Wonderful Life

Het Granville huis is tot in de details nagemaakt zoals deze in de film te zien is. Verschillende ornamenten sieren de façade en de baksteen onderdelen zorgen voor een rustiek uiterlijk. De details zijn eveneens rijkelijk aanwezig in het interieur. Door het modulaire concept toe te passen, kunnen de verschillende verdiepen afgenomen worden om zo het interieur te onthullen.

Op de begane grond heb je de woonkamer met open haard, de kerstboom en piano. In de keuken kunnen verschillende gerechten klaargemaakt worden en kan je George zijn modelbrug bekijken. Op de eerste verdieping heb je de verschillende slaapkamers en op zolder is een verrassing verborgen. De inzending komt met Minifigures van Clarence en Mr. Potter, alsook de gehele Bailey familie met George, Mary, Pete, Tommy, Janie en Zuzu.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas It’s a Wonderful Life project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas It’s a Wonderful Life project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?