Ken jij de Moomins nog? Dit zijn de Scandinavische trollen die eerder wat weg hadden van rechtop lopende nijlpaarden. De Moomins zijn oorspronkelijk uitgebracht in het Zweeds, maar verschenen hier vertaald in tal van boeken, series en films. Het LEGO Ideas Moominhouse is het volgende project dat zich in de derde LEGO Ideas van 2021 plaatst.


Herbeleef de avonturen met de Moomins met de LEGO Ideas Moominhouse. Zoals de naam van het project al laat blijken, staat het huis van de Moomins hierin centraal. Voor de fan-designer hebben de Moomins altijd een groot deel van zijn leven uitgemaakt. Voordat hij het LEGO Ideas platform ontdekte, had hij geen ervaring met LEGO. Toch zette dit hem aan om zijn eigen inzending te maken. Niet geheel onterecht, want met zijn project wist hij ook het nodige aantal stemmen te behalen. Het betreft enkel het huis en er is van de verschillende Moomins (en nevenpersonages) geen sprake. Het LEGO Ideas review team zal dit project nu onderhanden nemen om te bekijken of het als een echte set kan verschijnen.

LEGO Ideas Moominhouse

LEGO Ideas Moominhouse

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Ideas Moominhouse project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Moominhouse project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?