Het LEGO Ideas The Three Investigators heeft zich geplaatst voor de derde reviewronde van 2021. De inzending kent zijn oorsprong uit de Amerikaanse kinderboekenreeks ‘Alfred Hitchcock and the Three Investigators’. De drie bekende detectives evenals hun hoofdkantoor, zien het levenslicht met deze inzending. 


LEGO Ideas The Three Investigators

The Three Investigators is een groepje detectives bestaande uit Jupiter Jones, Peter Crenshaw en Robert Andrews. In de serie worden de drie jongens begeleid door Alfred Hitchcock en geeft hij hen verschillende zaken om te onderzoeken. Hoewel het begon met een boekenreeks, werd er ook een serie van gemaakt en uitgezonden. Dit was met veel succes en kent de reeks nog steeds een grote fanbase.

Hierdoor besloot de fan-designer een LEGO Ideas inzending te maken die eveneens succesvol is gebleken. De inzending bevat de drie detectives alsook hun hoofdkwartier op de sloperij. Door het apocalyptische uiterlijk van de inzending, zal dit wellicht veel (LEGO) fans aanspraken die niet bekend zijn met het onderwerp. Of het LEGO Ideas team hier wat in ziet, valt nog verder af te wachten.

LEGO Ideas The Three Investigators

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Three Investigators project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Three Investigators project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?