Openbaar vervoer brengt mensen samen, letterlijk dan. Het treinstation uit dit LEGO Ideas The Meeting Point brengt dagelijks duizenden mensen samen, elk met hun eigen bestemming. Hierdoor wist het de nodige stemmen te behalen om zo kans te maken om als een echte set te verschijnen.


LEGO Ideas The Meeting Point

Als pendelaar neem je graag het openbaar vervoer – in dit geval de trein – in een mooie omgeving. Met dit LEGO Ideas The Meeting Point krijg je een station voorgeschoteld. Vaak zijn ze het startpunt van mooie en bijzondere verhalen omdat je tal van mensen of beter gezegd Minifigures tegenkomt. In het stationsgebouw is er plaats voor verschillende handelszaken waaronder een krantenwinkel, bakkerij en een eetgelegenheid. Natuurlijk kan je hier ook de trein nemen naar tal van bestemmingen. Het geheel heeft een klassiek uiterlijk met tal van moderne toevoegingen zoals we vandaag de dag wel vaker zien. De inzending bestaat uit ongeveer 2850 onderdelen en acht Minifigures. Mocht het LEGO Ideas team hier wat in zien, kunnen we hier in de toekomst misschien de trein nemen.

LEGO Ideas The Meeting Point

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Meeting Point project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Meeting Point project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?