Het eerste LEGO Ideas project voor de derde reviewronde is een feit. Met Land Ahoy heeft Ralf Ranghaal een bijzonder project ingediend dat 10.000 LEGO fans wist te enthousiasmeren. 


Land Ahoy is een regelrechte display-set waarbij de fan-designer ook heeft gelet op de bouwervaring. Te bouwen is een deel van de oceaan met een tweetal eilanden en een (piraten) schip. De oceaan kan dankzij de flexibele bouw deels opgerold worden en is op een standaard te zetten. Het resultaat is een display-set die in het oog springt. Er zijn geen speelfuncties aanwezig en Ralf heeft zich voornamelijk gefocust op de volwassen LEGO fan.

LEGO Ideas Land Ahoy

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Land Ahoy project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Land Ahoy project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?