Van al die sets die per jaar verschijnen, is er maar ruimte voor één Modular Building. Toch is er grote vraag naar meer gebouwen dan één. Dit is te merken aan de hoeveelheid LEGO Ideas Modular projecten die op Ideas geplaatst worden en ook nog eens de 10.000 supporters vergaren, waaronder deze LEGO Ideas Downtown Records.


LEGO Ideas Downtown Records

De LEGO Ideas Downtown Records bevat alles wat je van een LEGO Modular Building mag verwachten. Het is natuurlijk modulair opgebouwd, bevat een begaande grond met stoep en een winkel, een verdieping met woonverblijf, en de nodige details aan het exterieur en in het interieur.

Op de begaande grond bevindt zich een platenzaak met platen van diverse artiesten, een kassa, wc en een achteruitgang. Het woonverblijf bestaat uit een woonkamer, keuken en slaapkamer. Zowel de platenzaak als woonkamer zijn voorzien van meubels. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een brandtrap voor het geval het noodlot toeslaat.

LEGO Ideas Downtown Records

Rondom het gebouw is ook genoeg te zien. Op de stoep voor de platenzaak staat een bord en op de hoek van de straat een lantaarnpaal met verkeerslichten voor auto’s en voetgangers. Aan de zijkant van het gebouw kunnen Minifigures het laatste nieuws lezen in de kranten die te koop zijn bij de krantenverkoper. Een boom zorg voor schaduw tijdens de warme zomerdagen. Aan de achterkant is de brandtrap, een prullenbak en wat onkruid te vinden. Het gehele project bestaat uit zo’n 2600 LEGO steentjes en is voorzien van 5 Minifigures.

LEGO Ideas Downtown Records

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Downtown Records project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Downtown Records project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?