Neem een duik onder water en ontdek de wonderlijke koraalriffen met dit LEGO Ideas Great Coral Reef. Het is het derde project dat zich plaatst in de laatste LEGO Ideas Review van dit jaar. 


De wonderen van de natuur blijven ons steeds weer verbazen. Neem een duik in dit LEGO Ideas Great Coral Reef en ontdek de prachtige koraalriffen in het water. Deze natuurlijke habitat is een ideale schuilplaats en woonplaats voor verschillende zeedieren.  Ook in LEGO vorm wordt de pracht van deze koraalriffen goed weergegeven. Hiervoor heeft de fan-designer goed gebruik gemaakt van verschillende onderdelen, anders dan je zou verwachten. Spot jij ook het Demogorgon hoofd uit Stranger Things? Hoe meer je ernaar kijkt, hoe meer het slimme gebruik van onderdelen begint op te vallen. Of we deze LEGO koraalriffen in de toekomst een bezoekje kunnen brengen? Dat valt nog af te wachten en ligt nu in de handen van het LEGO Ideas Review team.

LEGO Ideas Great Coral Reef

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Great Coral Reef project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Great Coral Reef project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?