Het LEGO Ideas Avatar The Last Airbender Returns is het volgende project dat de 10K supporters bereikt heeft. Het project plaatst zich in de derde LEGO Ideas Review van 2021 en maakt kans om het tot een echte LEGO set te schoppen. 


Dit LEGO Ideas Avatar The Last Airbender Returns project is gebaseerd op de gelijknamige serie dat in 2005 op de beeldbuis verscheen. In het verleden heeft LEGO zelf al sets uitgebracht in dit thema, maar hoopt de fan-designer hier een vervolg aan te breien. Hij hoopt zelf dat door zijn inzending, het niet bij deze enkel set blijft. Het project bestaat uit een Fire Nation schip waarbij Prince Zuko op jacht is naar The Last Airbender. Uiteraard is Aang van de partij, evenals zijn vliegende bizon Appa. Gelukkig wordt hij ook bijgestaan door Katara en Sokka. Of dit avontuur tot een goed einde komt, ligt volledig in houw handen. Althans als deze inzending het in de reviewronde tot een echte set weet te schoppen.

LEGO Ideas Avatar The Last Airbender Returns

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender Returns project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender Returns project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?