Het LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop – 20th Anniversary voegt zich als volgende kandidaat toe aan de derde LEGO Ideas review van 2021. Met het bereiken van de nodige supporters kan deze inzending kans maken om als officiële LEGO set te verschijnen.


Tweede keer, goede keer? Deze LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop – 20th Anniversary inzending heeft wederom de reviewronde weten te bereiken. Een voorgaande inzending wist al de 10K supporters te bereiken en zich in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020 te plaatsen. Deze versie kent enkele kleine wijzigingen om hierdoor meer kans te maken in de reviewronde.

LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop - 20th Anniversary (3)

De populaire manga, Naruto, bestaat ondertussen meer dan 20 jaar en om dat te vieren heeft de fan-designer deze inzending ontwikkeld. De keuze viel al snel op de Ichiraku Ramen Shop aangezien deze zowel in de manga als in de anime serie te zien is. Het is de locatie waar Naruto en zijn teamgenoten samenkomen en is daardoor iconisch voor fans. De inzending bevat rond de 1600 onderdelen, acht Minifigures en tal van relikwieën. Het gebouw kan ditmaal geopend worden waardoor de verschillende details beter zichtbaar zijn.

LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop - 20th Anniversary (3)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop – 20th Anniversary project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop – 20th Anniversary project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?