Ken jij de film Short Circuit nog? De befaamde robot is terug in dit LEGO Ideas Motorized Johnny 5 project. De inzending heeft inmiddels de 10K supporters te bereiken en plaatst zich in de derde reviewronde van 2021.


Een klassieker uit de tachtigerjaren is de film Short Circuit. In de film wordt de robot Johnny 5 getroffen door een blikseminslag en ontwikkelt hierdoor menselijke intelligentie en empathisch vermogen. Met dit LEGO Ideas Motorized Johnny 5 is de befaamde robot terug. Het is niet de eerste keer dat er een inzending gebaseerd op Johnny 5. Een aantal jaren gelden wist een gelijknamig project zich ook te kwalificeren. Het project is uiteindelijk niet door LEGO in productie genomen. LEGO Ideas Motorized Johnny 5

Deze versie is een heel stuk groter dan de eerder genoemde inzending en bestaat maar liefst uit 2711 onderdelen. Om Johnny 5 realistischer te maken, is de robot gemotoriseerd. Johnny 5 kan ronddraaien en lichaam, armen, hoofd en uiteraard zijn wenkbrauwen bewegen. De laser op zijn rug kan op en neer bewegen. De fan-designer ziet dit project graag verschijnen in combinatie met LEGO Powered-Up, zodat deze functies daadwerkelijk werken. Het is nu afwachten of Johnny 5 de harten van het reviewboard kan veroveren om zo als echte LEGO set uitgebracht te worden.

LEGO Ideas Motorized Johnny 5

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Motorized Johnny 5 project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Motorized Johnny 5 project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?