Train je vechttechnieken in dit LEGO Ideas The Dojo en wordt een meester in gevechtsporten. Nu deze inzending de 10K supporters bereikt heeft, plaatst het zich in de derde en laatste reviewronde van 2021.


Dit LEGO Ideas The Dojo is het volgende project dat zich in de derde Ideas reviewronde van 2021 plaatst. In een Dojo wordt traditioneel de gevechtsport beoefend totdat je een meesterlijke niveau bereikt. Aan de ingang van de Dojo bevinden zich standbeelden en kom je op het binnenplein terecht. Daar is genoeg plaats om jezelf te trainen in verschillende gevechtsporten. De stijl van het gebouw valt te vergelijken met verschillende Ninjago sets, maar ook met het Chinese New Year thema. De verschillende daken zijn afneembaar om zo het interieur te onthullen en heb je verschillende oefenruimtes. Het hele project bevat tussen de 2700 en 2800 onderdelen. Ook aan Minifigures is er geen gebrek wat het geheel tot leven brengt.

LEGO Ideas The Dojo

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Dojo project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Dojo project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?