De hamburger- en fastfoodketen van McDonald’s zal wellicht een van de bekendste ter wereld zijn. Met dit LEGO Ideas McDonalds Franchise gaan we terug naar de zestigerjaren. 10.000 supporters stonden in de rij voor de opening, waardoor dit project zich wist te plaatsen voor de derde Ideas review van 2021.


Het allereerste McDonald’s restaurant werd in 1940 geopend door de twee broers McDonald. Na een overname door de zakenman Ray Kroc werd het bedrijf verder uitgebouwd zoals we deze op de dag als vandaag kennen. Met dit LEGO Ideas McDonald’s Franchise gaan we terug naar de jaren 50’en 60′. De inzending is geïnspireerd op het typische uiterlijk van de McDonald’s restaurants in die tijd. Meteen herkenbaar zijn de rode en gele accenten, die vandaag de dag ook nog deel uitmaken van het merk. Ook aan het interieur is aandacht besteed. Met een volledig ingerichte keuken en het “Speedee Service System” (een systeem waarbij er geen bediening is aan tafel). Aan de inzending zijn nog twee klassieke wagen van eind jaren 50′ toegevoegd.

LEGO Ideas McDonalds Franchise

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas McDonald’s Franchise project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas McDonald’s Franchise project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?