De derde review ronde is nog maar net begonnen en we kunnen alweer een project toevoegen aan de lijst. LEGO Ideas Terrariums heeft de grens van 10K supporters gehaald en het is daarmee het tweede project dat zich gekwalificeerd heeft.


Ontwerper Galaxy333 heeft vier terrariums ontworpen die allemaal verschillen in vorm en grootte. Elk terrarium heeft verschillende planten die allemaal gemaakt zijn met verschillende steentjes. Zelfs de aarde bestaat uit kleine losse stenen. De LEGO Ideas Terrarium is een display-set die in elke kamer/kantoor tot zijn recht zal komen. De grootste troef van de set is de mogelijkheid om de planten naar wens aan te passen zodat elk terrarium uniek wordt. De set bestaat uit 2000 onderdelen en is gemaakt met behulp van het programma stud.io 2.0.

LEGO Ideas Terrariums

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Ideas Terrariums project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Terrariums project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?