Geen reden tot paniek! Met de LEGO Ideas The LEGO Emergency Box heb je altijd een Brick Separator in de buurt. Je weet namelijk nooit met welke problemen je te maken krijgt tijdens het bouwen.


Een LEGO Brick Separator is altijd een handig dingetje terwijl je met LEGO bezig bent. Verkeerdelijk twee LEGO onderdelen op elkaar geplaatst, maar wil je hier je vingers niet mee pijnigen en geen Brick Separator in de buurt? Dat is absoluut een noodgeval en vraagt om de LEGO Ideas The LEGO Emergency Box! Neem de hamer en breek het “glas” om je uit deze hachelijke situatie te redden. Iedere LEGO fan kan dit wel gebruiken en zou op zijn minst een Emergency Box in huis moeten hebben. Het is nog even afwachten, maar wellicht kan weet het project de jury te overtuigen waarom dit zo belangrijk is.

LEGO Ideas The LEGO Emergency Box

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The LEGO Emergency Box project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The LEGO Emergency Box project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?