Projecten op LEGO Ideas gefocust op televisieseries zijn in het verleden al populaire projecten gebleken. Het volgende project dat zich in dit rijtje voegt is het LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine. De focus ligt op het 99th Precinct, het hoofdkantoor uit de alom bekende serie. 


Televisieseries zijn erg populair op het LEGO Ideas platform. Niet alleen weten er vele de 10K te halen, er zijn ook al heel wat LEGO Ideas sets verschenen van populaire series. De volgende serie die een poging waagt is Brooklyn Nine-Nine. Met het behalen van de 10K supporters is de fan-designer allerzins een stap dichter bij het doel. De eerste aflevering van de Amerikaanse komische politiereeks verscheen in 2013. 2021 is het jaar waarin het laatste seizoen verscheen, waardoor ze de deur vna het bureau achter zich dichttrekken.

LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine

Deze LEGO Ideas inzending legt de focus op het 99th Precinct, het hoofdkantoor uit de serie. De fan-designer heeft zijn best gedaan om alles uit het hoofdkantoor zo getrouw mogelijk weer te geven. Dankzij de easter eggs en de iconische cast uit de reeks, bevat de inzending alles wat je ervan kan verwachten. De cast bestaat uit Jake Peralta, Amy Santiago, Raymond Holt, Terry Jeffords, Rosa Diaz, Charles Boyle, Gina Linetti, Michael Hitchcock en Norm Scully. In totaal bestaat de inzending uit ongeveer 2500 onderdelen, waarmee je onder andere Holt’s Office, de Break Room, de keuken en nog veel meer kan bouwen.

LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Brooklyn Nine-Nine project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?