Laat de innerlijke tuinier in je los met dit LEGO Ideas The Garden and Greenhouse project. Het project plaatst zich op de valreep in de derde LEGO Ideas reviewronde van 2021.


LEGO Ideas The Garden and Greenhouse

Wegens een gebrek aan verse groenten en fruit in de gemiddelde LEGO stad, vond deze fan-designer dat het hoog tijd was hier iets aan te doen. Met zijn LEGO Ideas The Garden and Greenhouse project, is er de mogelijkheid dat de inwoners van LEGO City voorzien worden van de broodnodige vitamines en mineralen. Ontdek de innerlijke tuinier in jezelf en ga aan de slag met het verzorgen en kweken van gezonde groenten. De inzending is opgebouwd met het MILS (Modular Intergrated Landscaping System) methode. Hierdoor wist de fan-designer voor heel wat details te zorgen en gezien de omvang dat alles stevig geheel blijft.

LEGO Ideas The Garden and Greenhouse

Te kweken zijn tal van verschillen de groenten en fruit, zoals wortels, kolen en tomaten tot verschillende soorten bessen. Om ervoor te zorgen dat de meer temperatuurgevoelige groenten en fruit ook een kans op ontwikkeling krijgen, is er een serre toegevoegd. In de tuin zijn er naast de groenten ook planten, paden en elektrische voorzieningen toegevoegd om het geheel aantrekkelijker te maken. Met behulp van enkele Minifigures wordt alles onderhouden en verzorgd.

LEGO Ideas The Garden and Greenhouse

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Garden and Greenhouse project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Garden and Greenhouse project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?