Wederom heeft een inzending op LEGO Ideas de 10.000 stemmen bereikt. Ditmaal gaat de eer naar de LEGO Ideas International Space Station.

LEGO Ideas International Space Station

Het betreft wederom een ruimtevaart project en de populariteit geeft toch wel aan dat er genoeg LEGO fans zijn die meer op ruimtevaart gebaseerde sets zien verschijnen. De ISS is deels modulair en hierdoor kunnen de verschillende capsules en ruimteschepen verplaatst worden. Het gehele project bestaan uit zo’n 850 onderdelen en is in schaal met de Spaceshuttle uit de LEGO Ideas 21312 Woman of NASA set.

Of LEGO wat in de International Space Station inzending ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO project en denk je dat er een kans is dat LEGO hem uit gaat brengen? We zijn ook benieuwd of jij de set zou kopen mocht hij beschikbaar komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?