Mis je de tijd waarin we zonder probleem naar een (Rock) concert gingen? Ontwerper Airbricks probeert die pijn te verzachten met een uniek LEGO Ideas project. Een volledige week heeft LEGO Ideas Stadion Tour nodig gehad om de grens van 10.000 stemmen te behalen en is daarmee geselecteerd voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021!


Sommige projecten halen 10.000 stemmen na enkele maanden, maar Airbricks heeft slechts week nodig gehad het doel te bereiken (met een beetje hulp van de band). Zijn project is gebaseerd op een rockconcert van Rammstein die uit 1493 onderdelen bestaat. Het project bestaat uit het podium, twee gitaristen, een bassist, zanger, keyboard speler, drummer en een lift waarmee de band in stijl kan afscheid nemen van het publiek. Hoewel de fan-designer het niet benoemd op Ideas vanwege het IP, is het project gebaseerd op Rammstein.

LEGO Ideas Stadion tour

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Stadion Tour project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Stadion Tour? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?