We nemen wederom een sprong naar het verleden en komen terecht bij de moedige Forestmen. Dit LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn speelt goed in op de nostalgische gevoelens van de iets oudere LEGO fan en wist hierdoor de 10K supporters te bereiken. 


LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn

Het Forestmen thema zal iets minder bekend in de oren klinken bij de gemiddelde LEGO fan. Maar onbekend is niet onbemind. Forestmen maakte namelijk deel uit van het Castle thema. Waar dat het Castle thema in voorgaande jaren meer gefocust was op ridders en kastelen, ging LEGO met Forestmen meer richting “Robin Hood”. Met dit LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn herbeleven we alles wat dit subthema zo bijzonder maakte, maar is het geheel in een moderner jasje gestoken. De achterkant kan geopend worden en onthuld leuke referenties naar het thema. De inzending bevat vier Minifigures en een hert.

LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2022 (link nog niet actief)


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Forestmen Secret Inn project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?