LEGO Ideas blijft populair. Elke ronde is gevuld met projecten die zich weten te kwalificeren voor de reviewronde. In dit handige overzicht houden we alle kandidaten voor de eerste LEGO Ideas review van 2022 bij. Welke zijn jouw favoriet?


Sinds de start van de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2022, hebben reeds 10 projecten zich weten te plaatsen. De rust keert dus wat terug op het platform. Toch wisten 36 projecten in de derde reviewronde van 2021 de benodigde stemmen te vergaren. De extreme toename aan nieuwe projecten en projecten die de benodigde support bereiken, is te danken aan de coronapandemie. De eerste LEGO Ideas reviewronde van 2022 loopt tot en met 2 mei 2022.

Kandidaten eerste LEGO Ideas review 2022

LEGO heeft een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. Inmiddels is een dalende trend te zien en verwacht wordt dat het zich langzamerhand stabiliseert. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.


Kandidaten eerste LEGO Ideas review 2022

De uitslag van deze reviewronde zal ergens in de herfst bekendgemaakt worden. De linkjes hieronder verwijzen naar onze eigen artikelen waarin de projecten uitgelicht worden. Zodoende weet je precies wat je kunt verwachten.

  1. LEGO Ideas The Forestmen Secret inn
  2. LEGO Ideas The Legendary Concorde
  3. LEGO Ideas Wild West Mine
  4. LEGO Ideas Koala
  5. LEGO Ideas The LEGO Toilet
  6. LEGO Ideas Mini City Diorama – London
  7. LEGO Ideas Steampunk Airship
  8. LEGO Ideas Kit-Cat Clock
  9. LEGO Ideas Tales of the Space Age
  10. LEGO Ideas The Library

Derde LEGO Ideas review 2021

LEGO zal in de zomer van 2022 de uitslag van de derde LEGO Ideas review 2021 bekendmaken. Hieronder een kort overzicht van de projecten die in deze review behandeld worden. Wil je meer weten, dan kun je ons overzicht van alle gekwalificeerde inzendingen hier bekijken.

Kandidaten derde LEGO Ideas review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van de kandidaten voor de eerste LEGO Ideas review 2022? Welke inzending(en) zie jij graag als LEGO set verschijnen en welke projecten lijken jou kansloos? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?