Aan supersonische snelheid heeft de LEGO Ideas The Legendary Concorde de 10K supporters weten te behalen. Dit supersonische passagiersvliegtuig heeft dienst gedaan voor de Britisch Airways.


LEGO Ideas The Legendary Concorde

Deze LEGO Ideas The Legendary Concorde heeft voor de British Airways gevlogen. Van dit type zijn er maar 20 stuks gemaakt en staan ze alom bekend voor hun snelheid. De eerste vlucht vond plaats in 1969 en de laatste vlucht in 2003. Concorde betekend eendracht en verwijst naar de samenwerking tussen de Britten en de Fransen. Het was een prestige tussen beide regeringen, maar waren er op vlak van ontwikkeling heel wat samenwerkingsproblemen. Dat terzijde ligt deze samenwerking en model aan de basis van het bestaan van Airbus.

LEGO Ideas The Legendary Concorde

Deze replica in LEGO is zo getrouw mogelijk nagemaakt en weet alle scherpe en bijzondere hoeken van de Concorde na te bootsen. Om het model te kunnen displayen is er een stander toegevoegd. Dit project stoot nu door naar de eerste reviewronde van 2022.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Legendary Concorde project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2022 (pagina nog niet actief)


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Legendary Concorde project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?