Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van italovergnat, The Twister.

LEGO Ideas The Twister

LEGO Ideas The Twister

Wie bekend is met het kermisgebeuren, zal The Twister wel herkennen. Dergelijke attracties zijn vaak van de partij op een kermis, maar ook te vinden in diverse attractieparken. Dit project is gebaseerd op de variant zoals op de kermis te vinden is. Het leuke aan het geheel is dat het gedemonteerd en op de vrachtwagens geplaatst kan worden. Het project bestaat uit 2973 onderdelen waarmee vier trucks met trailer, The Twister, een ticketloket, en achtergrond gebouwd kan worden. De zitjes in The Twister zullen met het model meebewegen en altijd in horizontale posities staan. Het geheel wordt aangedreven met twee motoren. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?