De LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park Park T-rex Rampage is vanaf nu te koop voor via LEGO. Hieronder lees je alles wat je over de set moet weten.

LEGO Jurassic World 75936 T-rex Rampage verkrijgbaar

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T-rex Rampage Box-art

De set bestaat uit een bouwbare Tyrannosaurus Rex en de iconische Jurassic Park poort. De poort bevat aan de achterkant een aantal vakken die de karakters uit de film benadrukken. Diezelfde karakters mogen natuurlijk niet missen en zijn toegevoegd als Minifigures. Er zijn in totaal zes aanwezig in de vorm van John Hammond, Ellie Satler, Alan Grant, Ian Malcolm, Ray Arnold en Dennis Nedry. De T-rex is volledig opgebouwd uit LEGO steentjes. In totaal bestaat de set uit 3120 onderdelen en heeft LEGO er een prijs van €249,99 opgeplakt. Lees onze review van de LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T-rex Rampage hier.

Vanaf vandaag is de Jurassic Park T-rex Rampage te koop voor VIP leden. Op 1 juli kunnen ook niet VIP leden de set in huis halen. Bij aankoop verdien je natuurlijk VIP punten, maar je krijgt momenteel ook een gratis LEGO 40335 Space Rocket Ride cadeau. Deze promotie is verlengd tot 30 juni 2019.

T-rex met poort en Minifigures

Bouw de klassieke poort naar Jurassic Park en de enorme T. rex en laat je creaties aan iedereen zien!

Leef je uit met deze geavanceerde bouwuitdaging en beleef klassieke filmmomenten opnieuw met de set LEGO® Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex chaos. Dit bouwspeelgoed om te verzamelen bestaat uit 3120 bouwstenen en omvat de originele, beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex die ideaal is om neer te zetten. De poort met hendelactivering wordt geflankeerd door een muur met 7 gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de eetkamer van John Hammond, de controlekamer van Ray Arnold en een bunker voor Ian Malcolm. Deze set mag niet ontbreken in de collectie van Jurassic World fans en is inclusief 6 minifiguren en een babydinosaurus, plus een minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex.

LEGO Tyrannosaurus Rex

  • Deze dinosaurusset is inclusief 6 minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry, plus een babydinosaurus.
  • De van stenen gebouwde LEGO® T. rex speelgoeddinosaurus heeft klappende kaken en een verstelbare kop, armen, poten en staart.
  • De van stenen gebouwde LEGO® versie van de originele, beroemde poort naar Jurassic Park kan open met een hendelfunctie en heeft junglebladeren en vlamelementen.
  • De muur die de poort flankeert heeft een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant en andere van stenen gebouwde scènes die op de film zijn geïnspireerd, zoals een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.
  • Dit prachtige model bestaat daarnaast uit een bouwbare minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex.
  • Accessoires: de hoed en stok van John Hammond en de hoed en dinosaurusklauw van Alan Grant.
  • De minifiguren van John Hammond, Ray Arnold en Dennis Nedry zijn nieuw vanaf juni 2019.
  • Deze bouwset om te verzamelen bestaat uit maar liefst 3120 onderdelen en is het ideale cadeau voor volwassenen die van dinosaurussen houden.
  • De poort naar Jurassic Park is ca. 42 cm hoog, 48 cm breed en 14 cm diep.
  • De T. rex is ca. 22 cm hoog, 69 cm lang en 17 cm breed.

Jouw mening telt!

Zoals gewoonlijk zijn we benieuwd wat jij van deze set vindt en of je hem vanaf dag één in huis gaat halen. Weet de LEGO Jurassic World 75936 T-rex Rampage  jou positief te verrassen, vind je hem wel ok of valt het je tegen?

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media