Heb jij kinderen, ben je zelf nog een kind of ken je iemand met een kind die maar al te graag mee wil doen aan het programma LEGO Masters? Dan hebben we heel goed nieuws te melden. In 2021 zal LEGO Master Kids uitgezonden worden en ze zijn nu hard op zoek naar kandidaten.


In 2021 zal het tweede seizoen van LEGO Masters Nederland uitgezonden worden. Net als in seizoen 1 zullen een aantal teams uit Nederland en België het tegen elkaar op moeten nemen om de mooiste creaties (met de leukste verhaaltjes) te bouwen. Dit om aan het einde van de rit uitgeroepen te worden tot LEGO Master 2021 en een geldprijs in ontvangst te nemen van €25.000. Maar daar blijft het niet bij. Er komt namelijk ook een LEGO Masters Kids 2021. Het programma zal wel iets anders in elkaar steken dan LEGO Masters voor volwassenen.

LEGO Masters Kids 2021 is toegankelijk voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Ook hier zal in teamverband bebouwd worden en zal de Brickmaster de bouwwerken beoordelen. In plaats van een geheel seizoen van meerdere afleveringen, zal LEGO Masters Kids bestaan uit één enkele aflevering. Het programma wordt gepresenteerd door Ruben Nikolai. Indien jij je geroepen voelt, een kind hebt of kent die hieraan mee moet doen, dan kun je ze inschrijven voor de casting via LEGO Masters Kids 2021. Deelname is enkel voor kinderen uit Nederland!

LEGO Masters Bokaal
Foto: Bouwsteentjes.info
4.4 25 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?