Als onderdeel van de Go Beyond campagne die LEGO heeft gelanceerd na de onthulling van de NASA Space Shuttle Discovery, zijn de Pillars of Creation nagebouwd met LEGO. De bouwwerken zullen dit jaar een reis rond de wereld maken en tentoongesteld worden in diverse LEGO Stores.


De Hubble ruimtetelescoop werd in 1990 in een baan om de aarde gebracht met de STS-31 missie waarbij de Space Shuttle Discovery werd gebruikt. De ruimtetelescoop heeft voor enorm veel inzichten en ontdekkingen gezorgd. Dankzij de telescoop zijn er van ontelbaar veel objecten superscherpe foto’s gemaakt, waaronder de Pillars of Creation; een kraamkamer voor sterren.

LEGO Pillars of Creation

LEGO viert de hoogtepunten van NASA en de Hubble Space Telescope met de LEGO NASA Space Shuttle Discovery set. Daarnaast hebben ze van de Pillars of Creation een drietal bouwwerken gemaakt. De drie bouwwerken zullen dit jaar rond de wereld reizen en in 150 LEGO Stores tentoongesteld worden. Nog leuker is dat van de drie LEGO Pillars of Creation bouwwerken gratis bouwinstructies beschikbaar zijn gesteld (vanaf 18 april). Je kunt hierdoor (indien je de onderdelen op voorraad hebt) de bouwwerken maken en aan jouw ruimtevaart-collectie toevoegen.

Pillars of Creation

De drie bouwwerken zullen dit jaar in geselecteerde LEGO Stores landen. Hoewel de exacte data niet bekend zijn, weten we wel te melden in welke stores jij ze kunt bekijken. De adressen en telefoonnummers voor het maken van een afspraak vind je op LEGO.com/winkels. Het betreft de onderstaande winkels:

België:

  • LEGO Store Wijnegem
  • LEGO Store Rue Neuve (Nieuwstraat Brussel)

Nederland:

  • LEGO Store Hoog Catharijne (Utrecht)
  • LEGO Store Mall of Netherlands (Leidschendam)
  • LEGO Store Amsterdam

LEGO Pillars of Creation


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze displays en ben je van plan ze te gaan bekijken als ze in de LEGO Stores staan te pronken? We zijn ook benieuwd of jij de bouwwerken thuis na gaat bouwen met de gratis instructies. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?