Een nieuwe maand betekent nieuwe LEGO sets, maar ook nieuwe LEGO aanbiedingen. Deze maand kun je onder andere dubbele VIP-punten verdienen op twee sets, krijg je een LEGO Sailboat Adventures en een LEGO Fuzzy & Mushroom Platform Polybag cadeau. Hieronder alle details.


De onderstaande promo’s zijn deze maand geldig bij LEGO. De aanbiedingen bestaan uit een GWP (Gift With Purchase) set, Polybags en dubbele VIP-punten op twee sets. De begin- en einddatum staan vermeld alsook de voorwaarden. Het kan zijn dat een promo eerder uitverkocht is dan de door LEGO aangegeven einddatum. Er bestaat ook de mogelijkheid dat LEGO gedurende de maand onaangekondigde promo’s lanceert. Zodra dat het geval is, zullen we dat aan dit bericht toevoegen. Bekijk de huidige aanbiedingen bij LEGO hier.

Nieuwe LEGO sets augustus 2021

LEGO Releases augustus 2021

Mocht je benieuwd zijn naar alle nieuw LEGO sets die vanaf augustus 2021 te koop zijn, dan kun je ons handige overzicht bekijken. We hebben alles sets per thema netjes op een rijtje gezet. Schrik niet, er zijn meer dan 40 nieuwe sets waaruit je kunt kiezen. Bekijk de LEGO releases van augustus 2021 hier.


LEGO promoties augustus

LEGO Sailboat Adventures

Deze promo is een opgedeeld door LEGO. De eerste drie dagen van augustus kunnen VIP-leden de set bemachtigen. Nadien wordt het setje ook voor niet VIP-leden beschikbaar gesteld. Van 1 t/m 30. De LEGO Sailboat Adventure set bestaat uit een bouwbare zeilboot, een klein waterpartij met twee dolfijnen en twee Minifigures. Het setje wordt opgebouwd met 330 onderdelen. De LEGO 40487 Sailboat Adventure is van 4 t/m 29 augustus verkrijgbaar via LEGO. Er geldt een minimale aankoop van €200 aan LEGO sets.


LEGO Super Mario 30389 Fuzzy & Mushroom Platform

Gratis LEGO Fuzzy & Mushroom Platform Polybag

Wie tussen 16 augustus en 5 september 2021 voor minimaal €40 aan LEGO Super Mario sets koopt, krijgt er de LEGO Fuzzy & Mushroom Platform bij cadeau. De actie is geldig tot en met 5 september of zolang de voorraad strekt.


Dubbele LEGO VIP-punten augustus 2021

Dubbele LEGO VIP-punten

Deze maand verdien je dubbele VIP-punten bij aankoop van twee nieuwe LEGO Super Mario sets. De promo loopt tot en met 31 augustus en is zowel online als in stores geldig.


LEGO 40490 Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz

LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz – nu ook te koop

Van 1 t/m 30 juni kon je deze LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz set kopen (voor €10) als je voor minimaal €85 aan LEGO Ninjago sets koopt. Deze promo is inmiddels afgelopen, maar de set is wel los te koop voor €40 via LEGO. De set is speciaal gemaakt om het tienjarige bestaan van het thema te vieren.


LEGO VIP Key Chain

LEGO VIP Key Chain

Elk nieuw VIP-lid dat zich tussen 1 juni en 31 december registreert als LEGO VIP-lid, krijgt deze blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Deze actie is alleen geldig voor niet bestaande VIP-leden. Je dient je online te registreren. Na registratie ontvang je een code die je kunt gebruiken zodra je een bestelling plaatst.


LEGO promoties augustus

LEGO Shang-Chi and The Great Protector Polybag – uitverkocht

Van 1 juni t/m 15 augustus of zolang de voorraad strekt, zal deze LEGO Shang-Chi and The Great Protector Polybag weggegeven worden zodra je voor minimaal €40 aan LEGO Marvel sets koopt. Let wel op, de nieuwe LEGO Marvel Chang-Chi sets zijn pas vanaf 2 augustus te bestellen.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO promoties voor augustus? Zie je het wel zitten en ga je hiervan profiteren, valt het jouw vies tegen en sla je een maandje over of twijfel je nog? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?