Hoewel januari alweer bijna voorbij is, heeft LEGO de afgelopen periode steeds meer promoties lopen. Zo kun je sinds gisteren weer gebruik maken van de promotie waarbij je kunt kiezen uit een LEGO Polybag. Naast deze actie zijn er ook dubbele LEGO VIP punten en krijgt je gratis een The LEGO Movie 2 verzamelalbum- en kaarten. Bekijk alle LEGO promoties januari 2019 hieronder.


Gratis LEGO City of Friends Polybag

Je kunt kiezen uit twee Polybags die je gratis krijgt zodra je voor minimaal €35 aan LEGO sets koopt. Het gaat om de LEGO City 30361 Fire ATV en de LEGO 30409 Emma’s Bumper Car. Om te profiteren dien je bij het afrekenen een code in te voeren (zie codes onder de Polybags) zodat de Polybag aan je winkelmand wordt toegevoegd. De beide acties zijn niet te combineren. Wil je wel van beide gebruik maken dan kun je het beste twee bestellingen plaatsen. De actie is geldig tot en met 28 januari of zolang de voorraad strekt.

Gratis LEGO City of Friends Polybag (1)Nederland:

  • Bestel voor minimaal €35 via LEGO Shop@Home NL
  • Gebruik code CTNL bij het afrekenen voor de LEGO City 30361
  • Gebruik code NLFR bij het afrekenen voor de LEGO Friends 30409

België:

  • Bestel voor minimaal €35 via LEGO Shop@Home BE
  • Gebruik code CTBE bij het afrekenen voor de LEGO City 30361
  • Gebruik code BEFR bij het afrekenen voor de LEGO Friends 30409

Gratis The LEGO Movie 2 verzamelalbum en kaarten

Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

Deze promotie is enkel geldig voor LEGO VIP leden. Bij besteding van minimaal €40 aan LEGO sets krijgen LEGO VIP leden een gratis The LEGO Movie 2 verzamelalbum met een speciale kaart en drie pakjes met The LEGO Movie 2 verzamelkaarten. Elke pakje kaarten bevat vier willekeurige kaarten die te verzamelen zijn. De actie loopt van 16-01-19 tot en met 24-02-19 of zolang de voorraad strekt. In totaal zijn er 36 kaarten die je kunt verzamelen. Mocht je dubbele hebben, dan raden we aan ze te ruilen met andere LEGO fans om elkaar te helpen de collectie te voltooien.


Dubbele LEGO VIP punten

Dubbele LEGO VIP punten

Zoals elke maand heeft LEGO ook in januari een tweetal sets geselecteerd waarbij je dubbele LEGO VIP punten kunt verdienen. Lees hier meer informatie over het LEGO VIP programma.


Jouw mening telt!

Ga jij profiteren van één van deze promoties? We zijn benieuwd of je voor beide Polybags gaat of maar één van de twee. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media