Update: de McLaren Elva en de blauwe LEGO VIP Key Chain zijn nu beschikbaar als promoties via LEGO.

Een nieuwe maand betekent nieuwe LEGO aanbiedingen. Deze maand kun je onder andere dubbele VIP-punten verdienen op twee sets, krijg je een LEGO FRIENDS Central Perk mok cadeau en een LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz set. Hieronder alle details.


De informatie hieronder is samengesteld uit info vanuit LEGO en de LEGO Store kalenders. De promo’s voor Europa zijn niet volledig duidelijk. We hebben bij de betreffende aanbiedingen vermeld welke niet bevestigd zijn voor de EU. Desondanks geeft het een inzicht in de te verwachten promoties voor juni. Welke promo’s bevestigd zijn staan als eerste genoemd. Bekijk de huidige aanbiedingen bij LEGO hier.

Nieuwe LEGO 2HY 2021
LEGO Releases juni 2021

Mocht je benieuwd zijn naar alle nieuw LEGO sets die vanaf juni 2021 te koop zijn, dan kun je ons handige overzicht bekijken. We hebben alles sets per thema netjes op een rijtje gezet. Schrik niet, er zijn meer dan 100 nieuwe sets waaruit je kunt kiezen. Bekijk de LEGO releases van juni 2021 hier.


LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube

Gratis LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube

De LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube is gratis bij besteding van minimaal €40 aan LEGO DOTSLEGO Friends en LEGO VIDIYO producten. De actie loopt tot en met 30 juni of zolang de voorraad strekt. Deze actie is zowel online als in stores geldig.


Gratis LEGO ideas Central Perk mok

Gratis LEGO Ideas Central Perk mok

Wie de LEGO Ideas Central Perk sets koopt krijgt momenteel een gratis LEGO FRIENDS Central Perk mok cadeau. De mok is enkel geldig bij aankoop van de LEGO Ideas set van de serie FRIENDS, niet de nieuwe FRIENDS apartments. De actie is geldig tot en met 13 juni of zolang de voorraad strekt en enkel online beschikbaar.


Dubbele LEGO VIP-punten juni 2021

Dubbele LEGO VIP-punten

Deze maand verdien je dubbele VIP-punten bij aankoop van de LEGO Creator Surfer Beach House en de LEGO Classic Creative Building Bricks. De promo loopt tot en met 30 juni 2021 en is zowel online als in stores geldig.


LEGO 40490 Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz

LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz

Van 1 t/m 30 juni kun je deze LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz set kopen (voor €10) als je voor minimaal €85 aan LEGO Ninjago sets koopt. De set is speciaal gemaakt om het tienjarige bestaan van het thema te vieren. Het betreft een in store only promotie. Zodra er na de actieperiode nog sets op voorraad zijn, zal de set ook online te koop komen (dit is informatie die we van LEGO hebben ontvangen).


LEGO VIP Key Chain

LEGO VIP Key Chain

Elk nieuw VIP-lid dat zich tussen 1 juni en 31 december registreert als LEGO VIP-lid, krijgt deze blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Deze actie is alleen geldig voor niet bestaande VIP-leden. Je dient je online te registreren. Na registratie ontvang je een code die je kunt gebuiken zodra je een bestelling plaatst.


LEGO Mclaren Elva Polybag

LEGO Mclaren Elva Polybag

Van 7 t/m 20 juni krijg je deze LEGO Mclaren Elva Polybag cadeau als je voor minimaal €40 aan LEGO sets koopt. De Polybag bestaat uit een miniatuurversie van de McLaren Elva. Deze aanbieding is zowel online als in stores geldig.


LEGO 5006746 Swing Ship Ride

LEGO 5006746 Swing Ship Ride – niet bevestigd voor EU

Van 21 t/m 30 juni geeft LEGO deze LEGO 5006746 Swing Ship Ride weg in Amerika bij aankopen van $85 of meer. De kans is groot dat dezelfde actie ook hier geldig zal zijn. Verdere info ontbreekt nog.


LEGO Minions Polybag Promo

LEGO Bob Minion with Robot Arms Polybag – niet bevestigd voor EU

Van 24 juni t/m 11 juli zal deze LEGO Bob Minion with Robot Arms Polybag weggegeven worden zodra je voor minimaal $40 aan LEGO Minions sets koopt. De kans dat deze actie ook in de EU beschikbaar zal komen is groot. Verdere details ontbreken nog.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties voor Amerika? Zie je het wel zitten dat deze promo’s ook binnen Europa geldig zijn of ben je wat teleurgesteld en had je gehoopt op andere promoties? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?