Update: de LEGO 5006746 Swing Ship Ride, Minions Polybag en de LEGO VIP Vision Sweepstake zijn nu beschikbaar als promoties via LEGO.

Een nieuwe maand betekent nieuwe LEGO aanbiedingen. Deze maand kun je onder andere dubbele VIP-punten verdienen op twee sets, krijg je een LEGO FRIENDS Central Perk mok, de LEGO 5006746 Swing Ship Ride en een LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz set cadeau. Hieronder alle details.


De onderstaande promo’s zijn deze maand geldig bij LEGO. De aanbiedingen bestaan uit exclusieve sets voor VIP-leden, Polybags en dubbele VIP-punten op twee sets. De begin- en einddatum staan vermeld alsook de voorwaarden. Het kan zijn dat een promo eerder uitverkocht is dan de door LEGO aangegeven einddatum. Er bestaat de mogelijkheid dat LEGO gedurende de maand onaangekondigde promo’s lanceert. Zodra dat het geval is, zullen we dat aan dit bericht toevoegen. Bekijk de huidige aanbiedingen bij LEGO hier.

Nieuwe LEGO 2HY 2021
LEGO Releases juni 2021

Mocht je benieuwd zijn naar alle nieuw LEGO sets die vanaf juni 2021 te koop zijn, dan kun je ons handige overzicht bekijken. We hebben alles sets per thema netjes op een rijtje gezet. Schrik niet, er zijn meer dan 100 nieuwe sets waaruit je kunt kiezen. Bekijk de LEGO releases van juni 2021 hier.


LEGO 5006746 Swing Ship Ride

LEGO 5006746 Swing Ship Ride

Van 21 t/m 30 juni krijg je deze LEGO 5006746 Swing Ship Ride gratis bij besteding van €85 of meer. De set stelt een bouwbare schommelattractie voor en bevat de tekst LEG GODT, wat “Goed spelen” in het Deens betekent. De set is enkel verkrijgbaar voor LEGO VIP-leden.


LEGO Minions Polybag Promo

LEGO Bob Minion with Robot Arms Polybag

Van 24 juni t/m 11 juli zal deze LEGO Bob Minion with Robot Arms Polybag weggegeven worden zodra je voor minimaal €40 aan LEGO Minions sets koopt.


Gratis LEGO ideas Central Perk mok

Gratis LEGO Ideas Central Perk mok

Wie de LEGO Ideas Central Perk sets koopt krijgt momenteel een LEGO 5006746 Swing Ship Ride cadeau. De mok is enkel geldig bij aankoop van de LEGO Ideas set van de serie FRIENDS, niet de nieuwe FRIENDS apartments. De actie is geldig tot en met 26 juni of zolang de voorraad strekt en enkel online beschikbaar.


Dubbele LEGO VIP-punten juni 2021

Dubbele LEGO VIP-punten

Deze maand verdien je dubbele VIP-punten bij aankoop van de LEGO Creator Surfer Beach House en de LEGO Classic Creative Building Bricks. De promo loopt tot en met 30 juni 2021 en is zowel online als in stores geldig.


LEGO 40490 Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz

LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz

Van 1 t/m 30 juni kun je deze LEGO Ninjago 10th Anniversary BrickHeadz set kopen (voor €10) als je voor minimaal €85 aan LEGO Ninjago sets koopt. De set is speciaal gemaakt om het tienjarige bestaan van het thema te vieren. Het betreft een in store only promotie. Zodra er na de actieperiode nog sets op voorraad zijn, zal de set ook online te koop komen (dit is informatie die we van LEGO hebben ontvangen).


LEGO VIP Key Chain

LEGO VIP Key Chain

Elk nieuw VIP-lid dat zich tussen 1 juni en 31 december registreert als LEGO VIP-lid, krijgt deze blauwe LEGO VIP sleutelhanger cadeau. Deze actie is alleen geldig voor niet bestaande VIP-leden. Je dient je online te registreren. Na registratie ontvang je een code die je kunt gebuiken zodra je een bestelling plaatst.


LEGO VIP Vision Sweepstake

LEGO VIP Vision Sweepstake

LEGO VIP-leden kunnen hun zuurverdiende VIP punten inzetten om deze door Paul Bettany gesigneerde Vision foto te winnen. De foto zit in een verzegelde acrylbehuizing. Je kunt voor 50 VIP-punten een lot kopen (tot max 50 stuks) om kans te maken om te winnen. Deze loterij eindigt op 11 juli 2021. Meedoen kan via het LEGO VIP Reward Centre.


LEGO Mclaren Elva Polybag

LEGO Mclaren Elva Polybag – uitverkocht!

Van 7 t/m 20 juni krijg je deze LEGO Mclaren Elva Polybag cadeau als je voor minimaal €40 aan LEGO sets koopt. De Polybag bestaat uit een miniatuurversie van de McLaren Elva. Deze aanbieding is zowel online als in stores geldig.


LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube

Gratis LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube – uitverkocht

De LEGO DOTS 30557 Photo Holder Cube is gratis bij besteding van minimaal €40 aan LEGO DOTSLEGO Friends en LEGO VIDIYO producten. De actie loopt tot en met 30 juni of zolang de voorraad strekt. Deze actie is zowel online als in stores geldig.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties voor Amerika? Zie je het wel zitten dat deze promo’s ook binnen Europa geldig zijn of ben je wat teleurgesteld en had je gehoopt op andere promoties? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?